Vinya els Vilars un dels 12 cellers de la DO Costers del Segre presents al “Rosselló Wine Fest”

El pavelló poliesportiu de Rosselló acollirà el dissabte 20 d'abril (18.00 a 00.00 h) aquesta festa del vi, en la que disposarem d'un estand amb els nostres vins. La proposta gastronòmica anirà a càrrec de restauradors locals i foodtrucks
17 abril, 2024

Aquest dissabte 20 d’abril arriba a Rosselló la primera gran festa del vi de la localitat amb motiu de la celebració del Rosselló Wine Fest, una proposta pilotada per l’Ajuntament de Rosselló, en el marc de l’Abril Cultural.

Serà una fantàstica trobada amb la presència de 12 cellers de la DO Costers del Segre, entre altres, Vinya els Vilars.

Igual que altres festes del vi dutes a terme a Lleida, els organitzadors instal·laran un estand per facilitar la compra de la copa per fer els tastos de vi, que es podran adquirir directament als estands dels diferents cellers.

La trobada es durà a terme al pavelló poliesportiu de Rosselló des de les 18.00 hores a les 12.00 de la nit. A més de les propostes enològiques dels cellers participants, els assistents tindran a la seva disposició una àmplia oferta de productes gastronòmiques elaborats per diferents bars i restaurants de la localitat, a més de foodtrucks.

Tres tastos professionals

El programa d’aquesta primera festa del vi de Rosselló es complementarà amb la celebració de tres tastos professionals, oberts a tothom prèvia inscripció (més informació instagram rossello_winefest_ ).

La Llar de jubilats Sant Antolí de Rosselló, acollirà la celebració d’aquests tastos. A les 17.30 un tast dels vins guanyadors del concurs de la DO Costers del Segre.  A les 18.30 h un original tast de vins de la DO Costers del Segre Vs vins de França i per acabar, a les 19.30 un tast vertical de vins Purgatori, de la família Torres.

 

Aquest dissabte 20 d’abril Vinya els Vilars se’n va de fira al Rosselló Wine Fest

Us hi esperem amb els nostres vins de Vinya els Vilars

 

Entrevista a Maria José Pérez, Vinya els Vilars

Amb motiu de la celebració d’aquesta primera edició del Rosselló Wine Fest, Maria Gateu, periodista de Radio Rosselló, emissora col·laboradora amb aqueseta proposta enogastronòmica, va entrevistar a Maria José Pérez, copropietària de Vinya els Vilars.