Enviaments i devolucions

Formes i terminis d’enviament

Els productes s’envien a l’adreça d’enviament que l’usuari hagi indicat en la comanda. En casos exepcionals, www.vinyaelsvilars.cat es reservarà el dret a desglossar la comanda, enviant els articles disponibles i deixant pendent d’un segon enviament, els articles no disponibles www.vinyaelsvilars.cat es posarà en contacte amb l’usuari acordant una altra data de lliurament o l’enviament parcial de la comanda.

Els enviaments es realitzaran mitjançant un transportista designat per www.vinyaelsvilars.cat, abans de les 72 hores , comptats a partir del següent dia laborable des de la recepció del pagament de la comanda.

En cas que una comanda hagi estat enviat i l’usuari no tingui notícies del lliurament, pot contactar amb nosaltres en el 973 149 144 o en l’email vinyaelsvilars@vinyaelsvilars.com.

Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals.

Les caixes són grans, i els teus articles estaran perfectament protegits.

Si us plau, molt important: Abans de signar al missatger la recepció dels productes, assegureu-vos que tot està en perfecte estat.

Condicions de devolució

Per a anul·lar una comanda has de tenir en compte, que hauràs de comunicar-lo a www.vinyaelsvilars.cat ABANS QUE LA COMANDA SIGUI LLIURADA Al TRANSPORTISTA, en cas contrari, hauràs d’abonar les despeses de transport de la devolució.

Els productes defectuosos, deteriorats o trencaments ocasionats pel transportista, es podran retornar en el termini de 24 hores des de la recepció de la comanda, i realitzessis immediatament les gestions per a reemplaçar-lo per un altre producte en perfecte estat, i sense càrrec addicional.

Si el client desisteix de la comanda, disposa de catorze dies per a la devolució, sempre que els productes estiguin en perfecte estat, amb el seu embalatge original, sent de compte del client les despeses de transport, de l’enviament i la devolució.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles pots posar-te en contacte amb el Departament d’Atenció al Client bé per correu electrònic: vinyaelsvilars@vinyaelsvilars.com o bé per telèfon al 973 149 144.