La primera edició del Rosselló Wine Fest es tanca amb un gran èxit

Dissabte passat vam participar amb els nostres vins en aquesta nova fira dels vins de la DO Costers del Segre, impulsada per l’Ajuntament de Rosselló celebrada amb un èxit notori al pavelló poliesportiu de la localitat.
24 abril, 2024

Rosselló va esdevenir el dissabte 20 d’abril el punt de trobada dels amants del vi amb motiu de la celebració del Rosselló Wine Fest, una proposta pilotada per l’Ajuntament de Rosselló, en el marc de l’Abril Cultural, que va comptar amb la participació de 12 cellers de la DO Costers del Segre, entre altres, Vinya els Vilars.

Una fantàstica oportunitat per donar a conèixer els nostres vins als centenars de persones que es van donar cita al poliesportiu municipal d’aquesta localitat del Segrià, des de les 18.00 a les 00.00 h. Una experiència molt positiva i molt ben valorada, tant pels responsables dels diferents estands amb cellers amb vins de la DO Costers del Segre, com les diferents paradetes amb productes gastronòmics i, és clar, pel gran nombre d’assistents a aquesta festa del vi.

Gràcies a tothom per compartir una estona amb nosaltres en el decurs d’aquesta primera edició del Rosselló Wine Fest i a l’Ajuntament de Rosselló per impulsar la iniciativa; menció especial per a Raül Jove, principal responsable d’aquesta trobada.

En el decurs de la jornada també es van dur a terme tres tastos amb temàtiques diferents. Per començar, un tast dels vins guanyadors del concurs de la DO Costers del Segre.  Tot seguit, un original tast de vins de la DO Costers del Segre Vs vins de França i per acabar,un tast vertical de vins Purgatori, de la família Torres. Tres propostes, dutes a terme a la llar de jubilats Sant Antolí de Rosselló, que van comptar amb una nodrida participació d’amants del vi.

Si us van agradar els nostres vins, els teniu al vostre abast a la nostra botiga online