Un fantàstic “maridatge” amb els nostres vins i el taller de maquillatge de Laia Rubió

Les noves tendències en maquillatge per aquesta primavera estiu protagonistes d'una trobada, que va omplir la sala de tast del celler Vinya els Vilars de gom a gom
15 abril, 2024

El passat divendres, la nostra sala de tast es va transformar en un “atípic” centre bellesa,  on vam gaudir d’una tarda diferent i especial. Una trobada on a més de parlar i gaudir amb els vins del celler Vinya els Vilars, vam tenir l’oportunitat d’aprendre amb l’experiència, els consells i recomanacions de Laia Rubió, propietària de la perruqueria Laia Rubió d’Arbeca, que va pilotar un fantàstic taller de maquillatge, centrat a les noves tendències per aquesta primavera – estiu i la nova col·lecció de Sublime Beauty Collection de Ten Image Professional

Sens dubte, unes hores d’esbarjo i aprenentatge divertides i enriquidores,  que va comptar amb la participació de més de 20 persones

Vinya els Vilars, molt més que vinyes