Celebrem el Dia Internacional de la Dona inaugurant una nova exposició

El divendres 8 de març obrirem les portes del nostre celler amb motiu de la inauguració de l’exposició fotogràfica “Amic i desamic et dic encara”, de l’artista Amanda Tirado
26 febrer, 2024

A Vinya els Vilars, enguany volem celebrar el Dia Internacional de la Dona d’una manera molt especial; i ho farem inaugurant una fantàstica exposició de fotografies de l’artista arbequina Amanda Tirado.

Una vegada més, les botes dels nostres vins tornaran a sentir-se en bona companyia; en aquesta ocasió, amb la imponent presència de les fotografies d’aquesta arbequina: artista, bibliotecària i gran amant de la poesia, que ens portarà una selecció de fotografies agrupades sota el títol “Amic i Desamic et dic encara!”, amb les quals vol reivindicar el fet que capturar la intimitat ha de deixar de ser un tabú i exposar-la s’ha de convertir en un acte de valentia i reivindicació.

Sens dubte, una magnífica proposta que va més enllà de la mateixa fotografia de l’Amanda Tirado, ja que cadascuna de les fotografies anirà acompanyada d’un poema de la Maria Mercè Marçal i Serra; de fet, el poemari “Bruixa de Dol” d’aquesta gran escriptora lleidatana és la font d’inspiració de l’exposició.

Les obres artístiques creixen i cobren vida amb cada persona que té l’oportunitat de veure’ls; així, el divendres 8 de març, a partir de les 19.30 volem molta vida per aquestes obres. Us hi esperem a Vinya els Vilars per compartir uns moments molt especials amb les fotografies de l’Amanda i la poesia de la Maria Mercè Marçal.

 

Vinya els Vilars, amb els i les artistes locals