Cevera acull el concurs de sommeliers de Catalunya 2024

Aquest dilluns ens anem fins a Cervera amb motiu de la celebració d'una nova edició del concurs del millor sommelier de Catalunya
26 febrer, 2024

Cervera, la capital de la Segarra acull aquest dilluns 26 de febrer una nova edició del concurs per escollir al millor sommelier de Catalunya, una prova organitzada per l’associació Tastavins de Juneda amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers

Durant tot el matí, es durana terme, a porta tancada, els diferents examens al conjunt d’aspirants al títol de Millor Sommelier de Catalunya 2024, en una sessió pilotada per Ramon i Xavier, de l’Associació Tastavins amb el suport de diferents responsables de l’Associació Catalana de Sommeliers

Serà una primera prova per tal d’escollir als tres finalistes  que disputaran la gran final, ara si, oberta a la participació de tothom de manera gratuïta, que es durà a terme a la sala Paranimf de la Universitat de Cervera a partir de les 15.00 hores. Una prova que a Vinya els Vilars no es volem perdre; així que allí hi serem per gaudir d’aquesta competició.

Vinya els Vilars, molt més que vi