Compartir experiències, propostes, iniciatives amb molt de “Gustum”

Dijous passat a Vinya els Vilars vam tenir la bona sort i el plaer d’acollir la (RE)Vetlla Agroalimentària de Ponent, promoguda per l’Associació Leader Ponent, que vam portar a casa nostra a un gran nombre de productors/es agroalimentaris de les nostres contrades amb els quals vam compartir unes hores, experiències, propostes
31 octubre, 2023

En el marc del projecte Gustum, liderat per l’Associació Leader Ponent, dijous passat el celler Vinya els Vilars d’Arbeca va esdevenir el punt de trobada d’un gran nombre de productors/es, elaboradors/es agroalimentaris arribats de les comarques del Segrià, Urgell, Pla d’Urgell i les Garrigues per compartir les experiències dels últims anys, en el marc d’aquest projecte, i recollir inquietuds i accions a desenvolupar de manera conjunta amb el sector agroalimentari de Ponent.

Al voltant de les 18.00 h va tenir lloc la trobada de tots els participants en la trobada que va començar amb una visita a les nostres instal·lacions i explicació del nostre projecte enoturístic. Tot seguit, els diferents participants en aquesta trobada van explicar els seus projectes i els objectius i projecte a curt – mitjà termini.

Aquest intercanvi d’informació va donar pas a un dels moments més creatius de la jornada, ja que tothom va aportar idees, propostes d’acció i projectes, solucions a possibles problemes i a plantejar que volem per al futur.

Per acabar, és clar “un bon tiberi” amb una selecció de productes locals dels diferents participants en la trobada. Un fantàstic tast de lo bo i millor del producte local.

Un plaer acollir aquesta (RE) Vetlla Agroalimentaria a casa nostra, gràcies

Moltes gràcies per escollir casa nostra per la celebració d’aquesta interessant jornada, que de segur ens ajudarà a créixer i a promocionar els  productes elaborats a les nostres contrades.

A la trobada, a més dels productors i elaboradors, vam comptar amb la participació de representants de l’Associació Leader Ponents i dels diferents ens comarcals participants i del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Gustum, el projecte

Gustum és un projecte de cooperació interterritorial coordinat per l’Associació Leader de Ponent i impulsat conjuntament pels altres 10 Grups d‘Acció Local de Catalunya.

Té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

 

Vinya els Vilars, productes local elaborats amb passió i estima

 

 

En el marc del projecte Gustum, liderat per l’Associació Leader Ponent, dijous passat el celler Vinya els Vilars d’Arbeca va esdevenir el punt de trobada d’un gran nombre de productors/es, elaboradors/es agroalimentaris arribats de les comarques del Segrià, Urgell, Pla d’Urgell i les Garrigues per compartir les experiències dels últims anys, en el marc d’aquest projecte, i recollir inquietuds i accions a desenvolupar de manera conjunta amb el sector agroalimentari de Ponent.

Al voltant de les 18.00 h va tenir lloc la trobada de tots els participants en la trobada que va començar amb una visita a les nostres instal·lacions i explicació del nostre projecte enoturístic. Tot seguit, els diferents participants en aquesta trobada van explicar els seus projectes i els objectius i projecte a curt – mitjà termini.

Aquest intercanvi d’informació va donar pas a un dels moments més creatius de la jornada, ja que tothom va aportar idees, propostes d’acció i projectes, solucions a possibles problemes i a plantejar que volem per al futur.

Per acabar, és clar “un bon tiberi” amb una selecció de productes locals dels diferents participants en la trobada. Un fantàstic tast de lo bo i millor del producte local.

Un plaer acollir aquesta (RE) Vetlla Agroalimentaria a casa nostra, gràcies

Moltes gràcies per escollir casa nostra per la celebració d’aquesta interessant jornada, que de segur ens ajudarà a créixer i a promocionar els fantàstics productes elaborats a les nostres contrades.

A la trobada, a més dels productors i elaboradors, vam comptar amb la participació de representants de l’Associació Leader Ponents i dels diferents ens comarcals participants i del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Gustum, el projecte

Gustum és un projecte de cooperació interterritorial coordinat per l’Associació Leader de Ponent i impulsat conjuntament pels altres 10 Grups d‘Acció Local de Catalunya.

Té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

 

Vinya els Vilars, productes local elaborats amb passió i estima