El Garrigues GuitarFest arriba a Vinya els Vilars amb Javier Olondo Quartet i el seu “Son de Cuba”

El dissabte 29 de juliol, a partir de les 22.00 hores, Villa els Vilars acollirà el concert de Javier Olondo Quartet, en el marc de la celebració d´una nova edició del Garrigues GuitartFest
19 juliol, 2023

El dissabte 1 de juliol va començar una nova edició del Garrigues Guitarfest dedicat al músic garriguenc Emili Pujol; una proposta musical, centrada principalment als instruments de corda polsada que durant tot l’estiu ompleix de música diferents indrets singulars de la nostra comarca de les Garrigues com el celler Vinya els Vilars d’Arbeca.

Al celler Vinya els Vilars enguany tindrem la sort de rebre la música, els sons, les vivències del músic d’origen cubà Javier Olondo i el seu quartet. Un guitarrista cubà, que fusiona música clàssica, jazz i tradicional, amb èmfasi en la música cubana i llatinoamericana. Amb més de 30 anys de carrera, ha actuat en festivals i sales de concerts internacionals. Llicenciat per la Universitat Mozarteum de Salzburg, ha gravat àlbums aclamats i aparegut en programes de ràdio i televisió. És professor i director del departament de guitarra a la Universitat de Tulane, director artístic del Festival Internacional de Guitarra de New Orleans i líder de la banda AsheSon.

Una nova proposta enomusical que fusionarà durant aquesta nit de dissabte, a partir de les 22.00 hores, la música del Javier Olondo Quartet i els vins de Vinya els Vilars.

 

Reserves

 

 

Els vins de Vinya els Vilars en uns clicks