Una nit de jazz i vi, l’harmonia perfecta

Un any més, vam participar amb els nostres vins en una nova edició del Tastjazz, celebrat el passat 8 de juliol a la fortalesa Vilars d’Arbeca.
10 juliol, 2023
 

Amb el sol convertit en història i amb l’empara de la nit, els acords d’Stromboli Jazz Band van posar el calor i el color a una nova edició del Tastjazz, organitzat per l’Associació Amics del Vilars a l’emblemàtica fortalesa Vilars d’Arbeca. Per davant, molts minuts per gaudir d’una nit tan especial amb la música i el vi com a protagonistes principals, a més dels productes d’Argal que vam aportar la part gastronòmica de la jornada.

Una vegada més, i ja van deu, vam gaudir d’una nit molt singular on va brillar el repertori a base de música dixieland, swing i jazz de l’Stromboli Band, maridats perfectament amb els vins de Vinya els Vilars i Boldú Viticultors, l’altre celler present en aquesta nit.

 

Si voleu gaudir a casa vostra dels nostres vins, olis, destilats feu click a l’enllaç i accedireu a la nostra botiga online