Una màgica nit de música i vi al ritme del “Son de Cuba”

El passat dissabte vam viure al celler Vinya els Vilars una altra d’aquelles “nits màgiques” amb motiu de l’espectacle musical de Javien Olondo Quartet, en el marc del Garrigues GuitarFest
1 agost, 2023

L’estiu és una època de l’any força especial que es presta, més que mai, a compartir moments, experiències… A Vinya els Vilars, aquest dissabte vam viure un d’aquells moments màgics de l’estiu; unes hores que et queden per al record i que t’ajuden a passar altres dies de l’any més foscos i grisos.

Amb el sol ja de retirada i la marinada posant el seu granet de sorra per aclimatar l’espai, el celler es va començar a omplir de gent disposada a gaudir d’una nit de maridatge de música, vi, bon ambient, somriures amables, ritmes i moments de complicitats. L’espectacle “Son de Cuba” de Javier Olondo Quartet i els vins de Vinya els Vilars, que sempre ajuden a que tot flueixi encara millor, van permetre al públic, vora de 140 persones, aconseguir el seu objectiu i viure una fantàstica i rítmica nit.

Moltes gràcies a totes les persones que, una vegada més, us vau atansar a Vinya els Vilars per compartir amb nosaltres unes hores de vi i música amb motiu d’aquesta genial actuació musical,  duta a terme en el marc d’una nova edició del Garrigues GuitarFest, memorial Emili Pujol.

“Tremendo” agraïment per a Javier Olondo i el seu grup per la seva gran actuació i per regalar les nostres orelles amb la seva fantàstica música, que durant molt de temps es mantindrà viva i ressonarà càlida i intensa al nostre record.

 

Javier Olondo

Guitarrista cubà, que fusiona música clàssica, jazz i tradicional, amb èmfasi en la música cubana i llatinoamericana. Amb més de 30 anys de carrera, ha actuat en festivals i sales de concerts internacionals. Llicenciat per la Universitat Mozarteum de Salzburg, ha gravat àlbums aclamats i aparegut en programes de ràdio i televisió. És professor i director del departament de guitarra a la Universitat de Tulane, director artístic del Festival Internacional de Guitarra de New Orleans i líder de la banda AsheSon.

 

Vinya els Vilars, vins fets amb passió i estima