Inspirà, la nova exposició de “Marrubi” arriba a Vinya els Vilars

El proper dijous 6 de juliol la nostra sala de barriques tornarà a maridar vi i art; en aquesta ocasió amb “Inspirà”, una exposició de l’artista arbequina “Marrubi”
30 juny, 2023

Si fa uns mesos les interpretacions escultòriques dels ”Otxotes” bascos de Joseba Gotzon van omplir la nostra sala de barriques, en uns dies, el 6 de juliol, aquest petit temple del vi, tornarà a vestir les seves millors gales per acollir l’exposició de l’arbequina Montse Mir Gaya o millor dit, “Marrubi”, el seu alter ego artístic.

La “Marrubi” arriba al celler Vinya els Vilars per compartir  “Inspirà”, la seva nova exposició. La Montse Mir diu que tothom té al seu interior una capseta, petita i personal, on guardem tot allò que fem servir per viure el nostre dia a dia, per superar les adversitats, per ser nosaltres mateixos…; doncs bé, sembla que la Marrubi ha aprofitat una petita escletxa en la capsa de la Montse per mostrar-nos mitjançant l’art un bocinet de la seva manera de ser i entendre la vida.

A aquesta arbequina la passió per la pintura “le viene de cuna”. L’ofici del seu pare era pintor, així que els pots i l’olor a pintura, el traginar amb pinzells era quelcom molt present  al seu dia a dia. Així doncs, no és gens estrany que des de ben petita sentís una forta passió per la pintura, pel dibuix, que sempre va esdevenir el seu company de viatge i amic fidel. Una eina per escapolir-se de tot allò que l’envolta i agafar perspectiva per connectar d’una manera íntima i directa amb si mateixa. D’aquesta passió pel dibuix i la pintura també rau la seva formació professional com a il·lustradora i en el camp del disseny gràfic.

Bé, al celler Vinya els Vilars ja hem començat el compte enrere  dels dies que falten per gaudir de l’obra de “Marrubi”, que segur ens permetrà, veure molt de l‘ànima d’aquesta artista que desitja ser escoltada.

Per Vinya els Vilars, una vegada més serà un veritable orgull tornar a oferir el nostre espai per potenciar i promocionar als artistes locals.

El dijous 6 de juliol, a partir de les 19.30 hores comptem amb vosaltres en aquesta inauguració de l’exposició  Inspirà, obra de “Marrubi”, que amenitzarem amb els ritmes de la batucada de La Catxibanda, que posarà el colofó a aquesta fantàstica tarda de vi, art i música

Us hi esperem!