Trobada de germanor dels cellers de la DO Costers del Segre

El passat 30 de juny vam participar en una nova trobada de germanor i treball de la DO Costers del Segre duta a terme al celler Castell d’Encús
1 juliol, 2023

El celler Castell d’Encús, dirigit per Raüll Bovet, va acollir aquesta nova jornada anual de germanor on els diferents cellers de la nostra DO Costers del Segre ens reunim per passar unes hores junts compartim diferents aspectes vinculats amb la nostra gran passió, la producció de vins de qualitat.

Sens dubte, una profitosa jornada on vam tenir l’oportunitat de conèixer aquest singular projecte vitivinícola i visitar aquest celler situat al Pallars Jussà a la carretera de Tremp a Santa Engràcia, amb més de 90 hectàrees de vinyes plantades a gran alçada entre 800 i 1.200 metres, que confereixen als seus vins uns matisos i característiques força especials.

Després de la visita al celler, guiada i dirigida per Raül Bobet, director d’aquesta explotació, ens van adreçar cap a l’hotel Terradets, pertanyents como el nostre celler a la Ruta del Vi de Lleida, per gaudir tots plegats d’un dinar amb especial protagonisme per als productes de proximitat i els vins de la DO Costers del Segre.