Tastjazz, el millor maridatge enomusical a la Fortalesa Vilars d’Arbeca

El Tastjazz arriba aquest dissabte 1 de juliol a la seva desena edició i, una vegada més, els vins de Vinya els Vilars hi seran a la fortalesa Vilars per celebrar-ho
28 juny, 2023
Un any més, l’emblemàtica fortalesa Vilars esdevindrà el fantàstic marc d’una nit força especial amb motiu de la celebració d’una nova edició del Tastjazz.
 
La desena edició d’aquesta singular proposta musical, organitzada per l’Associació Amics de Vilars, ens oferirà l’actuació del grup Stromboli Jazz Band. Però no sols la música serà la protagonista d’aquesta càlida nit de juliol, ja que a més de gaudir amb el repertori dixieland, swing i jazz popular d’aquest conjunt els assistents també podran gaudir del tast de vins de Vinya els Vilars d’Arbeca i Boldú Viticultors de Verdú i una degustació de productes Argal.