Aquest dissabte, tasta Garrigues i els seus vins a Vi6

Un any més, Vinya els Vilars participarà, amb la resta de cellers de les Garrigues en aquesta proposta enogastronòmica organitzada per La Bodega, que es durà a terme a la plaça La Capella de Borges Blanques a partir de les 11.30 h i fins a les 15.
2 juny, 2023

Què feu aquest dissabte pel matí? Fora dubtes, a partir de les 11.30 us volem veure de ruta per la capital de les Garrigues per gaudir intensament de la vuitena edició del Vi6, vins de les Garrigues, organitzats pels nostres amics de La Bodega.

Com cada any, la trobada es durà a la plaça La Capella, fet i fet davant de La Bodega. Hi serem els 6 +1 (Cérvoles Celler, Clos Pons, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Tomàs Cusiné i Vinya els Vilars), ja que des de fa alguna edició s’ha sumat als sis cellers de la DO Costers del Segre de la subzona les Garrigues el celler Purgatori.

La iniciativa, impulsada per La Bodega de les Borges, es desenvoluparà aquest dissabte 3 de juny durant el matí (de les 11.3.0 a les 15.00), amb diverses activitats com jocs per als mes petits, música, sortejos i altres sorpreses i també tastos de productes de proximitat, per maridar amb les prop de 50 referències de vins que presentaran els cellers participants a la trobada

 

Vinya els Vilars, vins del territori, vins de qualitat, vins fets amb passió i estima