Els vins de Vinya els Vilars uns dels protagonistes del Showroom de la DO Costers del Segre a Barcelona

Vint cellers de les 7 subzones de la DO Costers del Segre mostrem els nostres vins a Barcelona. El nostre Quim, un dels protagonistes del tast de vins amb Macabeu.
25 maig, 2023

El passat dilluns a Vinya els Vilars vam carregar el cotxe amb una selecció dels nostres vins i ens vam posar rumb cap a la Casa Capell de Barcelona per participar en una nova edició d’aquest Showroom organitzat per la DO Costers del Segre adreçat a professionals de l’hostaleria, distribució, botigues especialitzades i periodistes del sector.

Sens dubte, va estar una tarda d’allò més productiva on vam tenir l’oportunitat de donar a conèixer i presentar tots els nostres vins a bona part dels 275 professionals interessats en el vins de Lleida assistents a aquesta trobada.

Tast de vins de Macabeu

A més de les diferents taules de treball amb els vins dels 20 cellers de la DO Costers del Segre assistents aquesta jornada de comercialització, es va dur a terme un tast dirigit pel Ramon Griñó i el Xavier Navarro de Tastavins Juneda, que va acollir a una vintena de persones, que en poc més d’una hora van poder tastar la millor representació de Macabeus de la DO Costers del Segre, entre altres el nostre Quim.

 

Vinya els Vilars, vins fets amb passió i estima per a tu