Arriba una nova edició de Tastavins a Juneda

Aquest dissabte 17 de juny tornem a veure'ns en una nova edició del Tastavins a Juneda. Una oportunitat fantàstica de gaudir del bon vi, els productes de proximitat i la música i la bona companyia.
13 juny, 2023

Aquest dissabte, Juneda esdevindrà per unes hores la “capital” del vi de Lleida amb motiu de la celebració de la tercera edició de la Fira Tastatavins, organitzada per l’Associació Tastavins.

La fira començarà a les 18.30 hores i s’allargarà fins a les 01.00 hores, amb la qual cosa tindreu un bona estona per poder tastar alguns dels vins presentats pels 22 cellers que es donaran cita en aquesta trobada, la gran majoria, com Vinya els Vilars, de la DO Costers del Segre, però també trobareu grans vins de cellers de la DO Terra Alta, DO Penedès, Cava DO i DO Montsant. 

Una gran jornada de gaudi de tast de vins i de tapes de proximitat com coques de recapte, panadons, entre altres menjars i d’escoltar la bona música que amenitzarà tota aquesta gran festa del vi, que es durà a terme a la plaça Catalunya de Juneda aquest dissabte 17 de juny

Jornada Tècnica

El dia 17 de juny de 2023 al matí es duran a terme unes jornades tècniques sobre el món del vi. Les quals seran gratuïtes, prèvia inscripció, ja que les places són limitades. Data límit per la inscripció 12 de juny de 2023 o fins a fi de places.

  • 10:30 a 12:30 – L’art del maridatge

Tast a cegues per parelles

El dia 17 de juny de 2023 a les 17:00 es farà un tast a cegues per parelles. Aquest tast tindrà un cost de 10 € per parella, prèvia inscripció, ja que les places són limitades. Data límit per la inscripció 12 de juny de 2023 o fins a fi de places.

Consistirà en tastar vins blancs (3), rosats (3), negres (3) o escumosos (3) durant 2 minuts i veien el nom i celler dels vins tastats.

En finalitzar el tast, se serviran vins blancs (1), rosats (1), negres (1) o escumosos (1) amb la botella tapada (d’aqui tast a cegues per parelles) dels servits anteriorment i caldrà endevinar quin són els vins.

Postuxapes

Des de l’Associació Tastavins Juneda, a part de promoure el gaudi del vi també són de col.laborar en iniciatives solidàries i quina millor que amb les xapes de Postureig Lleida que recapta fons per múltiples causes benèfiques. Si ets un dels 150 primers en entrar a la Fira, t’emportaràs una postuxapa

Estand de Vinya els Vilars

Com ja tindreu clar, a Vinya els Vilars no ens volem perdre de cap manera aquesta trobada organitzada pels nostres amics de Tastavins així que si voleu tastar algun dels nostres vins aquest dissabte us hi esperem a la Fira Tastavins Juneda 2023

Recordeu, si us agraden els nostres vins sempre els podeu comprar des de la nostra botiga virtual