Els vins de Vinya els Vilars un any més presents a Fenavin

De la ma dels nostres col·laboradors de Boutique Winyes el nostre celler ha participat a la fira de referència del sector del vi al conjunt de l’Estat duta a terme a Ciudad Real del 9 al l’11 de maig
15 maig, 2023

Un vegada més, els vins del celler Vinya els Vilars d’Arbeca han estat presents en FENAVIN, la principal fita del sector vitivinícola estatal, que es del 9, 10 i 11 de maig a Ciudad Real, amb la participació de prop de 2.000 cellers i cooperatives del conjunt de l’estat i la presència de compradors de més de 100 països.

FENAVIN ha esdevingut un gran aparador per a la promoció dels vins produïts a l’estat als mercats més importants de tot el món. En aquesta edició la fira ha comptat amb la participació de gairebé 15.000 compradors de l’estat i més de 4.000 d’àmbit internacional.

La nostra col·laboradora i amiga Cecilia Puebla, de Boutique Wine ha estat l’encarregada de donar a conèixer i comercialitzar els nostres vins en aquesta fira.

Vinya els Vilars, vins amb caràcter