Una fantàstica tarda compartint els nostres vins a Arbeca

El passat divendres vam gaudir d'allò més compartint amb prop 50 persones, la majoria joves, una fantàstica tarda de tast i maridatge dels vins de Vinya els Vilars amb productes de proximitat a la Sala la República d'Arbeca.
28 abril, 2023

Una de les coses bones que té “això” d’elaborar vins és la possibilitat de compartir-los d’una manera propera amb la gent. Si, endemés, aquest moment és compartit  amb molta gent i a “casa nostra”, la veritat és que la trobada esdevé un veritable plaer, un orgull i també, perquè no dir-ho, una gran responsabilitat. 

Amb aquest escenari, divendres passat vam compartir els nostres vins i vam gaudir d’una fantàstica tarda acompanyats per més de 50 arbequins i arbequines, majoritàriament joves. Una divertida sessió de tast dels vins de Vinya els Vilars maridats amb productes de proximitat, amb especial protagonisme per al formatge. 

Ens apassiona fer vi, ens fa feliços compartir-ho amb vosaltres

Els nostres agraïment a totes les persones que van omplir la Sala de la República (Arbeca), així com a l’Oficina Joves de les Garrigues i l’Ajuntament d’Arbeca, impulsors de la trobada, per comptar amb nosaltres. 

 

Vinya els Vilars, vins fets amb passió i estima. Si voleu gaudir d’una experiència enoturística propera i diferent us esperem al celler.

Truqueu i reserveu la vostra visita