La primera mostra de vins i tapes de Mollerussa tot un èxit

Dissabte passat vam tenir l'oportunitat de participar amb els nostres vins en aquesta iniciativa de Mollerussa Comercial, que va reunir centenars de persones disposades a gaudir d'una tarda d'enogastronomia.
19 abril, 2023

La primera Mostra de Vins i Tapes de Mollerussa, celebrada el passat dissabte 15 d’abril, va celebrar el seu debut amb un gran èxit de públic. En el decurs de la tarda-nit, centenars de persones es van passsar pel pati de Cal Jaques per gaudir d’aquesta atractiva proposta impulsada per associació Mollerussa Comercial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la capital del Pla d´Urgell.

La primera edició d’aquesta atractiva proposta va comptar amb la participació d´una desena de restauradors i productors de vi de proximitat, entre altres, Vinya els Vilars.

Sense cap mena de dubte, vam tenir l’oportunitat de presentar i donar a conèixer els nostres vins en una gran tarda d’enogastronomia. La proposta va tenir una molt bona acollida per part del gran nombre de persones que es van donar cita per gaudir d’aquest maridatge de productes de proximitat, tant pels vins presents a la mostra com per les propostes gastronòmiques presentades.

El nostre agraïment més sincer per a totes les persones que van visitar la mostra. Un plaer col·laborar amb aquesta iniciativa promoguda per l´Associació Mollerussa Comercial amb l´objectiu de dinamitzar el comerç local.

Per responsabilitat, per compromís, per dinamitzar l’economia local cal donar suport al comerç local, als productors i productores de proximitat. 

Els nostres vins