L’alumnat de l’INS Josep Vallverdú omple de vida i energia Vinya els Vilars

A Vinya els Vilars sempre ens agraden les visites i, més encara, quan qui ens visita són joves que sempre omplen el nostre celler d’energia, vitalitat i ganes d’aprendre.
5 maig, 2023

Al celler Vinya els Vilars ahir vam tenir la sort i l’oportunitat d’explicar i transmetre la nostra passió pel vi i el nostre ferm compromís amb el territori i el desenvolupament rural amb motiu de la visita d’un grup d’alumnes de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

Aquesta alegria va ser per partida doble, ja que acompanyant als alumnes d’aquest institut garriguenc va vindre tot un grup d‘alumnes arribats des de la llunyana Polònia, amb la qual cosa la nostra satisfacció encara va ser més gran.

En el decurs de la seva visita, Xavi, el nostre cellerer, va explicar al grup d’alumnes i professorat diferents aspectes vinculats amb la producció i elaboració dels vins a Vinya els Vilars i la importància de l’enoturisme.

Programa Globetrotter

La trobada al celler, precedida d’una visita a la Fortalesa Vilars, posava el colofó a la primera jornada d’aquest grup d’alumnes de Polònia a les Terres de Ponent. La presència d’aquest grup d’alumnes a l’Institut Josep Vallverdú és fruit de la participació del centre al programa “Globetrotter”, un projecte transnacional de mobilitat per a estudiants de secundària.

El nostre agraïment a l’Institut Josep Vallverdú per comptar una vegada més amb nosaltres. Un plaer col·laborar en la formació i creixement personal i educatiu de l’alumnat del centre, amb el qual col·laborem des de fa temps i que compta amb el cicle CFGM d’Olis d’oliva i vins, per poder formar professionals del sector de l’oli i del vi i cobrir la demanda del sector de professionals qualificats per treballar a les almàsseres i els cellers.

 

Vinya els Vilars, compromís amb el territori