Vinya els Vilars, un espai on gaudir i celebrar els vostres moments més especials

El celler Vinya els Vilars d’Arbeca us ofereix un espai molt especial i diferent, tant exterior com interior, per a les vostres celebracions més especials, reunions d’empresa, trobades... Contacta amb nosaltres i busquem les millors opcions
6 abril, 2023
 

De vegades volem celebrar d’una manera una mica especial una festa, un esdeveniment, però no acabem de trobar l’espai adequat per a dur a terme aquesta trobada. A Vinya els Vilars us volem ajudar en la vostra recerca; per això, al nostre celler, a més de conèixer, tastar i comprar el nostres vins, gaudir de l’enoturisme amb visites guiades a les nostres instal·lacions, podreu organitzar la vostra celebració, trobada.

Les nostres instal·lacions i el seu entorn són uns espais atractius, versàtils i perfectament adaptables a la celebració d’aquests tipus d’esdeveniments.

A Vinya els Vilars trobareu tot el necessari per la vostra celebració i que tots els participants gaudeixin amb intensitat de la trobada: una boda, un aniversari, un dinar d’empresa, un sopar de germanor, una festa d’antics alumnes, reunions i convencions, cursos i seminaris de formació, un tast guiat de vins, presentacions de nous productes, esdeveniments socials i tot tipus de celebracions.

El nostre celler compta amb una completa oferta de productes i serveis capaç d’adaptar-se a les vostres necessitats i pressupost, des de diferents opcions de càtering, parament, espais a l’interior i a l’exterior del celler…

 

Vinya els Vilars, celébra-ho amb nosaltres

 

Podeu adquirir tots els nostres productes a la nostra botiga online