Comparteix experiències, viu l’enoturisme a Vinya els Vilars

De ruta amb la vostra furgo? Què tal una visita al celler Vinya els Vilars d'Arbeca. Comptem amb un àrea gratuïta per estacionar el vostre vehicle
3 abril, 2023

A Vinya els Vilars ens encanta compartir la nostra passió pel vi. Treballem molt dur i amb molta il·lusió per elaborar els nostres vins; per això, poder explicar i transmetre aquestes vivències forma part de la nostra manera de tot el cicle productiu dels nostres vins que, evidentment, culmina quan obriu alguna de les nostres ampolles, tasteu el producte i gaudiu de totes les emocions i sensacions que provoca beure una copa de bon vi.

Certament, qualsevol lloc pot ser el millor per compartir una copa de vi; però que tal si posem una mica de context a la proposta: què us semblaria aparcar la vostra furgo davant de les nostres vinyes, obrir una ampolla de qualsevol dels nostres vins, omplir les vostres copes i contemplar la posta de sol? Interessant oi?

Connecta’t amb la vida tastant una copa de vi de Vinya els Vilars

A Vinya els Vilars trobareu un espai molt especial per desconnectar de l’estrès diari i gaudir amb tranquil·litat del vostre temps de lleure

Per realitzar una visita guiada amb tast de vins inclòs cal concertar la visita de manera prèvia trucant 

Telèfon reserves 606 965 985