El dissabte ens veiem de vins i tapes a Mollerussa

Aquest dissabte 15 d'abril toca gaudir d’unes hores d’enogastronomia amb motiu de la celebració de la 1ª mostra de vins i tapes de Mollerussa. Nosaltres hi serem amb les nostres vins; vosaltres vindreu a gaudir del moment?
12 abril, 2023

A partir de les 19.00 hores Cal Jaques, al carrer Jacint Verdaguer de Mollerussa, esdevindrà un punt de trobada per als amants de les “tapes i  del vi, de gaudir d’una bona estona de maridatge, de tast, de conversa… gràcies a la celebració de la 1ª Mostra de Vins i Tapes de Molluresa, organitzada per Mollerussa Comercial, amb la col·laboració de l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell.

A Vinya els Vilars, com ens agradem força aquests “saraus” i compartir els nostres vins en ambients distesos i festius allí hi serem amb els nostres vins, per què pugueu gaudir d’una experiència enogastronòmica i de proximitat intensa i plena de bons sabors i sensacions.

 Hi participaran una desena d’establiments entres cellers i restaurants

La mostra, que vol ajudar a la dinamització del comerç local, comptarà amb una desena de participants entre restauradors locals i productors de vi de proximitat.

Per tal de promocionar l’esdeveniment, Mollerussa Comercial oferirà un tast de vi de franc a aquelles persones que entre l’1 al 15 d’abril bescanviïn un tiquet de compra per un import mínim de 20 euros a l’oficina de l’entitat. La moneda oficial de l’esdeveniment serà el molleuro i els preus tant de les tapes com dels tastos de vi seran populars. 

La vetllada, que es preveu que s’allargui fins a les 11 de la nit, estarà amenitzada a partir de les 9 del vespre amb l’actuació del músic local Jan Castelló amb un concert de versions.