Sense igualtat de drets no hi ha futur per a la nostra societat

En aquest 8 de març, demà i sempre cal reivindicar uns societat igualitària, justa i paritària i denunciar qualsevol situació inacceptable com la discriminació, la violència de gènere.
8 març, 2023

Avui en el Dia Internacional de la Dona i cada dia de l’any ens toca lluitar d’una manera ferma i decidida per la igualtat de drets entre homes i dones, per la paritat i la justícia. Per evitar conductes sexistes, la discriminació laboral i salaria, les violències masclistes… Fet i fet, cal treballar per un canvi de model, de paradigma basat en la plenat igualtat d’oportunitat entre dones i homes; sense aquesta canvi de model no tindrem una societat civilitzada i justa.

Des de Vinya els Vilars volem dedicar un merescut homenatge a totes les dones i, en particular, a la Maria Jose i la Rosa, copropietària i enòloga del celler, respectivament, per la seva lluita i treball constant per trencar barreres en un sector tan masculinitzat com aquest. 

Sens dubte, des d’aquest petit celler continuarem lluitant per aconseguir una societat igualitària, que voldrà dir que haurem aconseguit una societat civilitzada, justa i que viu en equitat