Aquest dissabte ens anem DVins a Agramunt

Un any més, muntarem la paradeta a la fira DVins d’Agramunt, que enguany celebra la seva vuitena edició amb una gran representació de productors de vins i caves de la DO Costers del Segre
25 maig, 2022

Si voleu passar un bon dia, a Agramunt podreu gaudir d’una fantàstica jornada amb els vins i caves de 24 expositors de cellers i elaboradors de vi de la DO Costers del Segre, que us esperem amb moltes ganes de presentar-vos els seus productes i compartir una bona estona amb tots vosaltres  amb motiu de la celebració de la vuitena edició de la fira DVins

Aquesta trobada es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic. Un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir vins i caves elaborats a casa nostra.

Programa

11.00 hores

VI Ruta turística i cultural (d’enoturisme) per quatre indrets d’Agramunt amb tast de vi i degustacions de productes locals. Inscripcions a l’Oficina de Turisme. Preu: 10 € (places limitades)

17.30 hores

Obertura de la VIII Mostra de Vins i Caves de proximitat al Passeig del Sió (zona Pont Romànic)

18.30 hores

“La Catxibanda” Folk itinerant i música en directe

19.30 hores

Campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma. Organitza: Grup Sardanista Estol.

21.00 hores

PINK GOATS ens farà gaudir del seu directe de versions dels majors èxits del rock.

00.00 hores

Tancament de la VIII edició de la Mostra de vins i caves de proximitat

 

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre.

L’Antonio i la Maria José us esperen a Agramunt amb els seus vins.

Salut i bon vi