Presentació oficial de la vinoteca Vinya Celler Masia a Barcelona

Ahir van gaudir d’una gran tarda amb motiu de la presentació oficial d’aquest establiment, ubicat al carrer Mallorca 290 de Barcelona en el que tenim els nostres productes diferents cellers adscrits al projecte Vinya Celler Masia.
24 maig, 2022

El carrer Mallorca 290 de Barcelona va esdevenir ahir dilluns un punt de referència i trobada per als amants del vi amb motiu de la “presentació oficial” d’un nou projecte, la vinoteca Vinya Celler Masia, un nou espai per conèixer, comprar, tastar… gaudir, els vins i cava de tot un seguit de cellers part del projecte Vinya Celler Masia, una marca que empara els vins produïts per pagesos a partir de les vinyes pròpies al seu celler, i que es comercialitzen amb marca pròpia  amb l’objectiu de dignificar el valor del pagès elaborador; i de la qual forma part Vinya els Vilars; fent palès el nostres compromís amb el territori i les seves tradicions, amb les bones pràctiques pageses, la sostenibilitat i ecologia, la qualitat dels productes i la responsabilitat social.

A l’acte de presentació va comptar amb la presència d’un gran nombre de representants dels diferents cellers amb vins i caves en aquest nou espai de venda. A Vinya el Vilars no ens van voler perdre aquesta jornada tan especial i van acudir amb “tota la família” al complet.

Aquest nou establiment va més enllà de la pròpia venda al detall dels vins i caves dels diferents cellers associats presents en aquest establiment, ja que compta amb espais per prendre el vi a copes, realitzar degustacions, etc.

L’obertura d’aquest punt de venda a Barcelona té molt a veure amb al filosofia de Vinya Celler Masia, perfectament entroncada amb la manera de fer de Vinya els Vilars, on fomentar la cultura del vi i el contacte amb el client final és un dels elements clau en tot els procés d’elaboració i comercialització dels vins.

En aquesta nova botiga es podran trobar vins i caves dels següents cellers:

 • Can Marlès
 • Bolet vins i caves
 • Celler Cesca Vicent
 • Cellers Blanch
 • Cellers de Can Suriol
 • Cal Parató
 • Maius Viticultors
 • Más de Sant Iscle
 • Masia Can Roda
 • Vega de Ribes
 • Vins el Cep
 • Vinya els Vilars

El conjunt d’empreses que formen part de “Vinya, celler, masia”, són cellers d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies amb petites produccions, pràctiques ecològiques i que solen conrear les varietats tradicionals de cada zona, donant alhora especial importància al factor humà en la producció dels vins, al contacte directe amb la terra i el cep, i a l’espai agrícola també com a espai habitable.