Nou punt de venda dels nostres vins a Barcelona

Des de fa uns dies, els vins de Vinya els Vilars ja estan a la venda en la nova botiga, ubicada al carrer Mallorca 290 de Barcelona, impulsada per Vinya Celler Masia. Verolcat, un nou espai de venda i degustació dels vins de cellers associats a aquesta iniciativa.
26 abril, 2022

Conèixer, comprar, tastar… gaudir, així és Verolcat un nou espai dedicat al vi i el cava que ha obert les seves portes recentement al carrer Mallorca, 260 de Barcelona per part de Vinya Celler Masia, una marca que empara els vins produïts per pagesos a partir de les vinyes pròpies al seu celler, i que es comercialitzen amb marca pròpia  amb l’objectiu de dignificar el valor del pagès elaborador; i de la qual forma part Vinya els Vilars; fent palès el seu compromís amb el territori i les seves tradicions, amb les bones pràctiques pageses, la sostenibilitat i ecologia, la qualitat dels productes i la responsabilitat social.

La nova botiga, que s’inaugurarà oficialmente el 17 de maig, va més enllà de la pròpia venda dels vins i caves dels diferents cellers associats presents en aquest establiment, ja que compta amb espais per prendre el vi a copes, realitzar degustacions, etc.

L’obertura d’aquest punt de venda a Barcelona té molt a veure amb al filosofia de Vinya Celler Masia, perfectament entroncada amb la manera de fer de Vinya els Vilars, on fomentar la cultura del vi i el contacte amb el client final és un dels elements clau en tot els procés d’elaboració i comercialització dels vins.

En aquesta nova botiga es podran trobar vins i caves dels següents cellers:

 • Can Marlès
 • Bolet vins i caves
 • Celler Cesca Vicent
 • Cellers Blanch
 • Cellers de Can Suriol
 • Cal Parató
 • Maius Viticultors
 • Más de Sant Iscle
 • Masia Can Roda
 • Vega de Ribes
 • Vins el Cep
 • Vinya els Vilars

El conjunt d’empreses que formen part de “Vinya, celler, masia”, són cellers d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies amb petites produccions, pràctiques ecològiques i que solen conrear les varietats tradicionals de cada zona, donant alhora especial importància al factor humà en la producció dels vins, al contacte directe amb la terra i el cep, i a l’espai agrícola també com a espai habitable.