Vins de “pel·lícula” per a la preestrena del film Alcarràs, de Carla Simón

Aquest dimarts, el Teatre de la Llotja de Lleida es vestirà de gala per acollir la pre-estrena de la pel·lícula de Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la passada edició de la Berlinale, Alcarràs. En finalitzar la projecció es servirà un sopar per als prop de 1.000 assistents amb productes de proximitat, on els vins de la DO Costers del Segre tindran un paper destacat. Vinya els Vilars participarà d’aquesta festa del cinema català amb el seu rosat Nena.
25 abril, 2022

Organitzat per la Diputació de Lleida juntament amb l’Ajuntament de Lleida, aquest dimarts 26 d’abril tindrà lloc la preestrena de la pel·lícula Alcarràs, dirigida per la catalana Carla Simón. En aquest acte s’espera comptar amb la presència d’unes 1.000 persones, entre elles, la directora de film així com l’elenc d’artistes de la pel·lícula, a més d’altres invitats com el president Pere Aragonès i el ministre de Cultura, Miquel Iceta.

La sala Ricard Viñes de la Llotja acollirà la projecció del premiat film, que arribarà a les pantalles comercials de tot el país aquest divendres.

Al finalitzar la projecció de la pel·lícula Alcarràs es servirà als assistents un menú de degustació elaborat amb productes oferts per les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides de la província que prepararan l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida i BO de Shalom; on també tindran un destacat protagonisme els vins de la DO Costers del Segre, que s’encarregarà de muntar una barra amb una destacada selecció dels seus vins, entre altres el nostre vi rosat Nena.