El 25 de maig el vi “conquerirà” Agramunt, amb la celebració de la 10 edició de DVins

Un any més, participarem amb els nostres vins en aquesta fantàstica Mostra de Vins i Caves de Proximitat, que enguany celebra la seva edició número 10 amb 24 cellers participants, Vinya els Vilars entre ells.
16 maig, 2024

El dissabte 25 de maig, la localitat d’Agramunt tornarà a “vestir de festa” amb motiu de la celebració de DVINS, la Mostra de Vins i Caves de proximitat d’Agramunt; una edició, per cert, molt especial, ja que enguany arriba a la desena.

Vinya els Vilars, un dels 24 cellers participants en aquesta gran festa del vi

Com cada any, a Vinya els Vilars no ens volem perdre aquesta fantàstica trobada de vins i caves de proximitat, desenvolupada en un ambient francament festiu i amable. Així doncs, carregarem ben ple el nostre cotxe i cap a Agramunt a compartir amb tots i totes vosaltres una bona estona i, és clar, els nostres vins. 

La Mostra comptarà amb vint-i-quatre expositors de cellers i elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de casa nostra i interactuar amb el consumidor.

La mostra es situarà al Passeig del Sió

Si ens voleu trobar, ho teniu fàcil. Un any més, aquesta trobada es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic. Un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir vins i caves elaborats a casa nostra.

El dissabte 25 de maig us hi esperem a Agramunt amb la desena edició de DVins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat,  una iniciativa que respon al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al/del consumidor.

 

Programa DVins

 

La passió feta vi.