DVins, la gran festa del vi de proximitat

Vinya els Vilars va ser un dels 25 cellers participants en aquesta desena edició de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat celebrada a Agramunt dissabte passat.
29 maig, 2024

Una vegada més, el celler Vinya els Vilars va participar d’una manera activa en aquesta nova edició de DVins, una trobada obligada per als amants dels bons vins de proximitat.

Més de 150 varietats de vins i caves

Una gran “festassa” on els milers de persones, que es van donar cita al Passeig del Sió d’Agramunt van gaudir d’allò més amb la gran selecció de vins i caves disponibles; més de 150 varietats provinents de 25 cellers, la gran majoria, com Vinya els Vilars de la DO Costers del Segre.

Endemés, l’oferta enològica es va completar amb un gran assortiment de productes gastronòmic de qualitat de la zona de l’Urgell amb un total de 16 expositors.

La climatologia també va acompanyar i durant aquesta vespre nit de vins i caves que es va allargar fins a la mitjanit on tampoc es van desenvolupar diferents activitats paral·leles com la 8a edició de la ruta enològica-cultural, música de carrer a càrrec de la Catxibanda, etc.

Gràcies a totes les persones vau visitar l’estand de Vinya els Vilars i vau tastar els nostres vins

Molt contents i agraïts de compartir els nostres vins Nena, Quim, VilarsGerar, Leix, Tallat de Lluna, Roble entre els visitants a aquesta nova edició de DVins, molts d’ells cares conegudes i també moltes de noves, a totes i a tots moltes gràcies per escollir i gaudir amb alguns dels nostres vins; en una jornada on es van superar de llar les 45.000 degustacions, que déu-n’hi-do

La mostra DVins està organitzada per l’Associació Cultural, Recreativa, Festa, Gastronomia i Cultura d’Agramunt i comarca.

 

Vinya els Vilars, vins fets a Arbeca amb passió i estima