Feliç dia “família”

Avui, la "petita" gran família de Vinya els Vilars vol celebrar i compartir amb un brindis molt especial el dia de la família.
15 maig, 2024
 

Avui se celebra el Dia Internacional de la Família, una jornada molt especial, per la seva significació i també perquè el celler Vinya els Vilars és, en si mateix, una explotació de caràcter familiar. Una família, que cada vegada es va fent més gran amb tothom que treballa i col·labora amb nosaltres, i totes les persones que compartiu el vostre temps amb nosaltres formant la “gran família” del celler Vinya els Vilars.

Qui ens ha visitat, ja sap de què estem parlant i del caràcter afable i acollidor de la família Aldomà – Pérez, responsables d’aquest petit celler adherit a la DO Costers del Segre, situat a Arbeca (les Garrigues-Lleida).

Aquí us esperem amb ganes de compartir amb vosaltres la nostra passió pel vi, la nostra manera d’elaborar els nostres vins, d’entendre l’enologia, com fem les coses a casa. Una estona de xerrada, tastar un vi… un bon principi per ampliar la família.

Dia internacional de les famílies

El Dia Internacional de les Famílies se celebra el 15 de maig de cada any, per tal de conscienciar la població sobre el paper que té la família en l’educació i la formació dels fills des de la primera infància, així com fomentar els llaços familiars i la unió familiar.

L’origen d’aquesta data important s’estableix a partir dels anys vuitanta. Tot i això, l’any 1994 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar aquest dia oficial, tenint en compte que la família és el nucli central de qualsevol societat.

Des de llavors, el Dia Internacional de les Famílies representa una data emblemàtica per ressaltar el valor de la família en l’àmbit mundial. D’ella depèn que els éssers humans aconsegueixin integrar-se de manera sana i completa en el seu entorn i així assolir nivells de convivència, on es respectin les regles i normes que regeixen a la societat.

Vinya els Vilars, molt més que vinyes