Aquest cap de setmana, de “ruta” per Juneda i Mollerussa

Aquest divendres els nostres vins van ser protagonistes d'un tast organitzat per Tastavins i el dissabte en una nova edició de Mollerussa Comercial
6 maig, 2024

A la petita família de Vinya els Vilars li va la marxa i lo nostre no és estar aturat. Si el passat cap de setmana participaven en un tast organitzat per la regidoria de joventut de l’Ajuntament d’Arbeca, aquest cap de setmana ho vam tenir “sessió doble”.

El divendres, amb totes les places ja exhaurides, un total de 50 persones, els vins de Vinya els Vilars van ser els grans protagonistes d’una jornada de tast, de gaudi i coneixement del vi organitzada pels nostres amics de l’Associació Tastavins ; en aquesta ocasió, el protagonisme, d’aquest tast dirigit per l’Antonio Aldomà, va ser per als nostres vins Quim, Nena, Vilars, Gerar i Especial. 

Tot un plaer compartir els nostres vins i experiències a totes les persones que van acudir a aquest tast. Moltes gràcies

Per cert, ja avancem que un any més serem presents a la Fira Tastavins, que enguany complirà la seva quarta edició. La cita, el 15 de juny a Juneda.

2a mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial

Ja pel dissabte, van tornar a visitar la capital del Pla d’Urgell; en aquesta ocasió, per participar en la segona mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial. Una trobada queva comptar amb la presència de petits productors de vi de proximitat, com Vinya els Vilars i els seus vins (DO Costers del Segre). Endemés, l’oferta enològica es va complementar amb diferents paradetes amb tapes i productes gastronòmics.

Aquesta festa enogastronòmica, que va comptar amb la participació de més de 400 persones, es va dur a terme al Cal Jaques (C. Jacint Verdaguer de Mollerussa) de les 19.00 a les 23.00h

 

Vinya els Vilars, vins negres, rosat i blanc, fets amb passió i estima. Accés botiga online