Tast i maridatge amb productes locals a Arbeca

Dissabte passat “vam jugar a casa” dirigint un tast dels nostres vins a la sala La República de l’Ajuntament Arbeca
2 maig, 2024

Si una cosa ens agrada a Vinya els Vilars es poder compartir la nostra passió pel vi amb la gent. Explicar com són i com fem els nostres vins, la nostra manera d’entendre la viticultura, etc. Per això, ens encanta fer tastos amb els nostres vins, si a sobre els podem fer “a casa” com el passat cap de setmana doncs la jugada ja és rodona.

I així va ser dissabte passat a la Sala de la República de l’Ajuntament d’Arbeca on vam tenir l’oportunitat de pilotar un tast dels nostres vins amb un maridatge de productes locals davant d’un nombrós públic. Fantàstic veure en aquest espai a moltes cares joves; de fet aquesta trobada va estar impulsada per la Regidoria de joventut.

Sens dubte, una divertida sessió de tast dels vins de Vinya els Vilars maridats amb productes de proximitat: formatge de la carnisseria Vidal Vives, Secallona de la Rosa Mari i Botifarra blanca de Maria Delsams.

Els nostre agraïment a totes les persones que van omplir la Sala de la República (Arbeca), i a l’Ajuntament d’Arbeca, impulsor de la trobada, per comptar amb nosaltres. 

Ens apassiona fer vi, ens fa feliços compartir-ho amb vosaltres

Si us van agradar els nostres vins, els teniu al vostre abast a la nostra botiga online