Presentació del projecte de l’associació Vinya Celler Masia al Palau Robert

Dilluns passat, vam participar amb els nostres vins en una trobada professional adreçda a presentar el projecte Vinya Celler Masia a diferents periodistes, professionals de la restauració i la comercialització de vins.
12 abril, 2024

En un marc tan especial com el Palau Robert de Barcelona, el passat dilluns 8 d’abril vam tenir l’oportunitat de participar en una jornada professional per presentar i parlar amb professionals de la restauració, comercialitzadors de vins i premsa especialitzada sobre el projecte impulsat per Vinya Celler Masia, del qual formem part.

Una profitosa jornada en què vam tenir l’oportunitat de transmetre als assistents la nostra passió pel vi, la nostra manera d’entendre l’elaboració del vi, que encaixa perfectament amb la filosofia de Vinya Celler Masia, que agrupa a un conjunt de productors de vi de Catalunya amb un objectiu comú;: elaborar uns vins de collita pròpia, amb la noblesa de la nostra terra, acurats amb el màxim respecte per la natura que ens envolta. Uns vins de la terra, fets amb passió i estima.

En el decurs d’aquesta trobada, també es va realitzar un tast de diferents vins, entre altres, el nostre rosat Nena, dirigit per l’expert gastrònom i sommelier Ramon Roset, un dels responsables dels premis Vinari.

Vinya els Vilars, un dels cellers integrants de Vinya Celler Masia

Vinya Celler Masia, és una marca que empara els vins produïts per pagesos a partir de les vinyes pròpies i al celler propi, i que es comercialitzen amb marca pròpia  amb l’objectiu de dignificar el valor del pagès elaborador. Vinya els Vilars forma part d’aquest projecte des de 2022, en una mostra més del nostre compromís amb el territori i les seves tradicions, amb les bones pràctiques pageses, la sostenibilitat i ecologia, la qualitat dels nostres productes i la responsabilitat social. Una marca, que dona especial importància al factor humà en la producció dels vins, al contacte directe amb la terra i el cep, i a l’espai agrícola també com a espai habitable. 

Vinya Celler Masia està integrat per cellers que treballen amb petites produccions, amb pràctiques ecològiques, que solen conrear les varietats tradicionals de cada zona. D’altra banda, per a Vinya Celler Masia el contacte amb el client final és un dels elements clau del procés d’elaboració, un fet que entra en clara sintonia amb la filosofia de Vinya els Vilars de comercialitzar els seus vins d’una manera molt propera i directa amb el consumidor, sempre potenciant la presència dels clients al mateix celler.

Vinoteca de Vinya Celler Masia a carrer Mallorca de Barcelona 290

Vinya Celler Masia disposa d’un espai propi per conèixer, comprar, tastar… gaudir, els vins i cava de tot un seguit de cellers part del projecte, entre altres els vins de Vinya els Vilars.

Aquest establiment va més enllà de la venda al detall dels vins i caves dels diferents cellers associats presents en aquest establiment, ja que té espais per prendre el vi a copes, realitzar degustacions, etc.