Maria José Pérez, copropietària de Vinya els Vilars, entrevistada a Radio les Borges amb motiu del 8M

Aquest dissabte, a partir de les 18.00 hores eleva el teu ritual de bellesa amb la nutricosmètica fresca, el camí cap a una pell sana amb Sílvia Blanc i Pilà Motllo.
8 març, 2024
Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona a Radio les Borges han parlat amb la Maria José Pérez, nascuda a Bellpuig i arbequina d’adopció, dirigeix, juntament amb la seva parella Antonio Aldomà, el celler Vinya els Vilars d’Arbeca.

L’any 2002, l’Antonio va plantar la primera vinya i, a poc a poc, amb l’ajuda de la Maria José i la seva família van aconseguir produir els seus propis vins, que han anat guanyant solidesa i repercussió al llarg dels anys.

La Maria José ja fa molts anys que es dedica al món del vi a l’enoturisme, un àmbit que, tradicionalment, s’ha ocupat per homes. Amb la seva emprenedoria, han creat un espai per autocaravanes i turisme rural. Ella, s’ha centrat en la comercialització, les relacions externes i l’atenció al client, amb la finalitat de ser referents en el món de l’enoturisme.   

Això és el que ens ha explicat a Ràdio les Borges.