Taller de “Cosmética Natural & Vi” a Vinya els Vilars

Aquest dissabte, a partir de les 18.00 hores eleva el teu ritual de bellesa amb la nutricosmètica fresca, el camí cap a una pell sana amb Sílvia Blanc i Pilà Motllo.
5 març, 2024

Ens encanta sorprendre-us i com ens agrada dir Vinya els Vilars és molt més que vinyes i vi. Per això, si el divendres 8 de març obrim la nostra sala de botes amb motiu de la inauguració de l’exposició “Amic i desamic encara et dic” de l’Amanda Tirado, el dissabte tindrem a punt la nostra sala de tast per acollir una proposta que estem segurs  també us agradarà: un taller de cosmètica natural “maridat” amb una copeta de vi Vinya els Vilars. Pinta bé oi?

Nutricosmética natural per transformar els vostres “rituals” de bellesa de la mà de Sílvia Blanc i Pilà Motlló, en un taller pràctic on ens oferiran diferents trucs, consells i solucions per aconseguir una pell sana.

Si voleu passar una tarda diferent i divertida us esperem en Vinya els Vilars aquest dissabte a partir de les 18.00 hores.

Dades d’interès

  • Celler Vinya els Vilars
  • Dissabte, 9 de març
  • 18.00 hores
  • 5 €, places limitades
  • Reserves truca’nt al 663 891 462