Positiva valoració de la nostra presència a la fira Barcelona Wine Week

La passada setmana vam presentar i comercialitzar els vins de Vinya els Vilars en una nova i exitosa edició de la Barcelona Wine Week, una de les trobades més importants del món del vi a Europa
14 febrer, 2024

Del 5 al 7 de febrer, el recinte firal de Montjuïc a Barcelona va esdevenir la capital europea del vi amb motiu de la celebració de la quarta edició de la Barcelona Wine Week, que va comptar amb una participació rècord d’empreses expositores, més de 900 i que va superar la xifra dels 20.000 visitants.

Un any més, el celler Vinya els Vilars va aprofitar aquesta gran trobada del món vitivinícola per presentar i obrir nous canals de comercialització per als seus vins; en aquesta ocasió amb la col·laboració d’Spanish Boutique Wines i Cecilia Puebla, l’encarregada de la comercialització a l’estranger dels diferents vins de Vinya els Vilars.

Tota la representació de Vinya els Vilars a la fira, encapçalda per Antoni i Gerard Aldomà i Maria José Pérez, va valorar molt positivament la participació del celler en aquest gran esdeveniment del món del vi. Cal destacar la gran afluència al nostre stand d’importadors, professionals del món del vi i de la restauració.

Dinou cellers de la DO Costers del Segre presents a la BWW

Sens dubte, una nova oportunitat per obrir nous mercats i donar a conèixer els fantàstics vins produïts per aquest petit celler arbequí de la Denominació d’Origen Costers del Segre, present en aquesta fira amb dinou cellers lleidatans, inclòs Vinya els Vilars.

La propera edició de la BWW es durà a terme del 3 al 5 de febrer de 2025

 

Vinya els Vilars, molt més que vi