Ja tenim aquí la nova anyada del nostre vi rosat Nena

La passió pel nostre vi rosat Nena va esgotar a finals del 2023 les existències al nostre celler; però, avui hem embotellat la nova anyada i ja el tenim a la vostra disposició tan fantàstic com sempre.
12 gener, 2024

Un vi rosat sorprenent, únic, amb una gran personalitat, senzillament Nena

Sens dubte, el 2023 va ser un gran any per al nostre rosat, 100% syrah, Nena. A tot arreu, va desfermar passions i va esdevenir un dels vins de Vinya els Vilars amb millor acollida i valoració. Fins i tot, va obtenir la medalla de bronze al concurs de vins organitzat per la DO Costers del Segre.

Gràcies a aquesta bona acollida, a finals d’any es van esgotar totes les ampolles disponibles al celler, un “petit drama” per als amants d’aquest vi. Però, tothom tranquil; aquest divendres hem posat a tota marxa la nostra embotelladora i ja tenim a la vostra disposició la nova anyada del nostre estimat vi rosat Nena, que ha sortit fantàstic.

Nota de tast

Bona intensitat aromàtica, conjuntant les fruites vermelles (maduixes, cireres) amb les flors del camp. Paladar untuós i equilibrat per una bona evolució sensorial del vi, amb una acidesa perfecta que aporta frescor i vivesa.

Al final de boca, les sensacions de l’aroma es prolonguen, agradables i delicades.

És perfecte per a aperitius, arròs, pasta, peixos crus o poc elaborats. Us agrada el sushi? Doncs amb el Nena entrareu en una altra dimensió

Temperatura de servei recomanada 10-12 ºC.

Nena, un vi rosat que desperta passions

COMPRA ONLINE