Per un felíç i favorable 2024

Us dessitgem el millor per aquest nou any que ara comença, que serà molt especial per a Vinya els Vilars
1 gener, 2024

La incertesa climàtica, la sequera, les calorades de l’estiu… són alguns dels factors climatològics i ambientals que han marcat durant el 2023 el dia a dia del nostre celler; però com ho hem fet sempre, a Vinya els Vilars ens hem adaptat a les circumtàncies i hem fet front a les adversitats per continuar produint uns vins des de la passió i l’estima.

Ens agrada la vinya, ens apassiona produir vins i compartir-los amb vosaltres. I així ho anem fent des de fa dues dècades. De fet, enguany a casa nostra serà un any especial amb motiu de la celebració de primera anyada vinificada a Vinya els Vilars, concretament amb el nostre Vilars, el primer vi d’aquest celler d’Arbeca, a les Garrigues, en sortir al mercat.

Amb el nostre Vilars, on amb qualsevol dels altres dels vins produïts a casa nostra (Especial, Tallat de Lluna Leix, Gerar, Vilars, Vilars Roble, Nena, Quim) alcem les copes  per brindar per un any nou i desitjar-vos que aquest 2024 que ara comença arribi ple de bones notícies per a tothom, de reptes i projectes fets realitat

Botiga online