Celebra Nadal amb Vinya els Vilars

Arriben dies de celebració, de compartir moments amb familiars i amics, de brindar pel present i per un futur millor; arriben dies d’omplir les nostres copes amb els vins de Vinya els Vilars
14 desembre, 2023

Les festes de Nadal sempre són un moment propici per reunir a la família, a les persones estimades al voltant d’una taula, que aquests dies es vesteixen amb les seves millors gales, tant pel que fa al parament com als productes que es posaran a sobre i on els vins i caves agafen un especial protagonisme.

A Vinya els Vilars treballem de valent durant tot l’any per oferir-vos uns vins de qualitat per gaudir-los en aquests moments tan especials. La llista de propostes és llarga i adient per cada moment de la festa i maridatge de plats: en la gamma de vins negres teniu molt on escollir com l’Especial, Tallat de Lluna, Leix, Gerar, Vilars i Vilars Roble. Si sou més del vi blanc, el nostre Quim farà festa a la vostra taula i si voleu un rosat que us robarà el cor és el moment d’obrir una ampolla de Nena, medalla de bronze a la passada edició del concurs de vins de la DO Costers del Segre; pels amants del cava, el nostre brut nature Vilars

Sempre ens agrada compartir moments amb vosaltres al celler abans de vendre els nostres vins per explicar-vos com produïm els nostres vins, però si no us podeu atansar al celler Vinya els Vilars (Arbeca -Camí de Puiggròs) o a alguna de les botigues de Catalunya amb presència dels nostres vins, els podeu adquirir a través del nostre web.

Esteu a un clic de poder comprar els vins i cava, oli, destilats, vermut de Vinya els Vilars. Podeu personalitzar els vostres lots de vins.

BOTIGA ONLINE

Aquest Nadal, celebra les festes amb uns vins fets amb passió i estima; amb uns vins que us portaran el bo i millor de les nostres terres

Enguany gaudeix a casa teva dels vins de Vinya els Vilars, aquest Nadal regala pura essència garriguenca