Una representació de la Ruta del Vi d’Alella visita Vinya els Vilars per conèixer el nostre projecte enoturístic

Dilluns passat va ser un dia especial a Vinya els Vilars amb motiu de la visita d’una delegació de la Ruta del Vi d’Alella, en el marc d’una viatge de familiarització a diferent punts d'interès de la Ruta del Vi de Lleida
4 desembre, 2023

Els amics i amigues de la Ruta del Vi Sr. Alella, que agrupa l’oferta turística i enoturística de municipis del Maresme i el Vallès Oriental, per promocionar la cultura del vi i afavorir el desenvolupament econòmic i turístic de la zona, van passar unes hores al nostre celler on els vam explicar el nostre projecte enoturístic.

En el seu periple per terres lleidatanes també van visitar el celler Mas Blanch i Jove, el Castell del Remei, per finalitzar la seva ruta per terres lleidatanes a Penelles

La Ruta del Vi d’Alella agrupa i articula l’oferta turística i enoturística del territori d’aquesta DO, que comprèn municipis tant del Maresme com del Vallès Oriental, amb l’objectiu no només de promocionar la cultura del vi, sinó també de millorar el desenvolupament econòmic i turístic de la zona.

 

Gaudiu de l’enoturisme a Vinya els Vilars