Gràcies a tothom que va compartir una estoneta amb nosaltres a la Fira de Santa Caterina d’Arbeca

El passat cap de setmana Arbeca va celebrar una nova edició de la Fira de Santa Caterina i, com cada any, vam acudir a aquesta cita amb els nostres vins per compartir bons moments amb tota la gent que va visitar la nostra paradeta.
28 novembre, 2023

Un any més, l’avinguda dels Portals d’Arbeca es va omplir de gom a gom amb desenes i desenes de paradetes plenes de productes de tota mena, que van rebre la visita de més de 7.000 persones amb ganes de gaudir d’una nova edició de la Fira Santa Caterina d’Arbeca (quaranta anys d’història recent, ja que és hereva d’una llarga tradició firaire amb més de 500 anys d’història) i de la vintena edició de la Fira de l’Oliva Arbequina.

Durant tot el cap de setmana, començant pel divendres, es van anar succeint les diferents propostes amb motiu d’aquesta esperada trobada pels arbequins i arbequines -segurament, després de la Festa Major, la més significada-. Tres jornades d’un no parar d’activitats com tastos, concursos, àpats (entre altres el tradicional esmorzar de fira del diumenge matí, amb més de 400 serveis de llonganissa amb mongetes), espectacles, visites guiades a diferents indrets del poble.

El Mercat de la Fira de gom a gom

Això no obstant, el plat fort i més esperat va arribar el diumenge amb el Mercat de la Fira. Quin goig veure tantes parades i el fluir de la gent passant amunt i avall comprant, petant la xarrada o simplement deixant-se portar i passant una estona distesa.

Com sempre, ens vam abrigar de valent i vam muntar la paradeta amb tots els vins de Vinya els Vilars. Ens agrada “jugar a casa” i explicar, des de la proximitat, com fem els nostres vins, per què ho fem així; però, sobretot, ens agraden aquest tipus de trobades perquè ens permeten compartir moments, experiències, tasts de vins amb la gran quantitat d’amics i amigues, coneguts, saludats, nouvinguts… que es passen per la nostra parada.

A tots i a totes, moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquest dia de Fira. Ens veiem aviat. Què tal al nostre celler,  el coneixeu?.

D’altra banda, si el vostre “celler” particular comença a fer figa  i no us podeu atansar a casa nostra podeu entrar a la nostra botiga virtual i, en uns clics, ben aviat tindreu la comanda a casa vostra. Recordeu que s’apropen dies de celebració i ja sabem que el vi fa festa i, amb un consum moderat, ajuda a fer que tot flueixi.

Salut i bon vi. L’any vinent ens tornem a veure a la Fira de Santa Caterina d’Arbeca

Vinya els Vilars vins fest amb passió i estima