El nostre rosat Nena, bronze al segon concurs de vins de la DO Costers del Segre

El Castell de Gardeny va acollir ahir la gala de lliurament dels premis del segon concurs de Vins de la DO Costers del Segre, que va premiar, entre altres al rosat Nena de Vinya els Vilars
17 novembre, 2023

A Vinya els Vilars estem d’enhorabona amb motiu del reconeixement rebut pel nostre vi rosat Nena collita 2022 a la segona edició del concurs de Vins Costers del Segre, organitzat per la DO, amb la col•laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la coordinació dels Premis Vinari

En concret, els 20 membres del jurat encarregats de jutjar els 140 vins i escumosos presentats al concurs per part d’una trentena de cellers (categories: blancs joves i criança, vins negres joves i criança, rosats i escumosos; a més tres premis a títol individual: millor vi de la DO, millor macabeu i millor iniciativa sostenible), en un tast a cegues, dut a terme dilluns passat a l’Aula Taller de la Seu Vella, va decidir guardonar al nostre rosat Nena 2022 amb la medalla de bronze (Sotneral 2023 de Carviresa va quedar guanyador en aquesta categoria de rosats, seguit Saó Rosat 2022 de Mas Blanch i Jové).

Sens dubte, una gran satisfacció i alegria rebre aquesta distinció, que esdevé un fantàstic reconeixement a l’esforç i compromís de tots els i les integrants de Vinya els Vilars a l’hora de produir uns vins de qualitat. Un premi, que a més ens ajudarà a donar notorietat i promoció al nostre rosat Nena i al conjunt de vins del  nostre celler.

El nostre agraïment a la DO Costers del Segre per organitzar aquest concurs i el seu treball continuïat de defensa, promoció i potenciació dels vins dels diferents cellers adherits aquesta DO, la més singular de totes, amb 7 subzones diferenciades. Gràcies també a tots i totes els membres del jurat per la seva tasca. Però, sobretot, un reconeixement molt especial a totes i tots els viticultors de la DO Costers del Segre pel seu esforç diari per fer uns vins amb caràcter, diferents, de gran qualitat i portar el nom de Lleida a tot arreu. 

Aura 2019, del celler Clos Pons millor vi de la DO Costers del Segre

Aquest vi negre del celler Clos Pons va ser escollit per part del jurat de la prova com a millor Vi de la DO Costers del Segre d’aquesta segona edició d’aquest concurs promogut per la DO Costers del Segre; mentre que el Sao Blanc, de Mas Blanch i Jové va guanyar el premi al millor monovarietal de raïm macabeu. Per la seva banda, el celler Purgatori va obtenir el guardó com a Millor Iniciativa Sostenible.

El periodista Vicent Sanchis va  presentar aquesta gala, duta a terme en un lloc tan emblemàtic com el Castell Templari de Gardeny a Lleida, que va finalitzar amb un tast dels vins presentats al concurs.

 

Nena, que bé t’escau el bronze

 

Vinya els Vilars vins fest amb passió i estima