Aquesta setmana, gaudeix del vi a Vinya el Vilars amb un 10% de descompte

Fins al diumenge 19 de novembre (inclòs), a la nostra botiga del celler Vinya els Vilars (Camí de Puiggròs Arbeca) apliquem un 10% de descompte en la compra de tots els nostres vins
13 novembre, 2023

Aquest diumenge s’ha celebrat el Dia Mundial de l’Enoturisme i a Vinya els Vilars ho volem celebrar i compartir amb tots vosaltres amb un descompte d’un 10% durant tota aquesta setmana en la compra dels nostres vins adquirits a la botiga del nostre celler.

Durant tota la jornada vau ser molts els visitants que vau compartir amb nosaltres una estona tastant i coneixent els nostres vins. Gràcies a totes les persones que ens visiteu i compartiu una estoneta del vostre temps amb nosaltres. Vinya els Vilars, casa vostra

Passió pel vi, passió per l’enoturisme. Fins al 19 de novembre, 10% de descompte en tots els vins comprats a la botiga del nostre celler.

Vinya els Vilars, molt més que vinyes