Obrint nous mercats a Holanda i Bèlgica

Setmana de trobades amb importadors d'Holanda i Bèlgica amb la col·laboració dels nostres amics de Spanish Wine Boutique
11 novembre, 2023

La passada setmana, de la ma d’Spanish Boutique Wines, els nostres col·laboradors per a la comercialització dels nostres vins al mercats europeus, vam presentar els vins de Vinya els Vilars, adherits a la DO Costers del Segre, a diferents comercialitzadors holandesos i belgues.

Una nova oportunitat per tractar de portar, més enllà de les nostres fronteres, la nostra passió pel vi i estima per aquest territori garriguenc.

En aquest sentit, significar que són molts els enoturistes d’aquests països que s’atansen amb les seves autocaravanes fins al nostre celler per estacionar el seu vehicle al nostre àrea d’autocaravanes i establir el “campament base” per conèixer els nostres contrades i, es clar, els vins de Vinya els Vilars.

Els nostres vins a uns clics de casa teva