Els nostres vins presents un anys més al Cap de Setmana Ibèric a la fortalesa Vilars

El passat cap de setmana va participar amb els nostres vins a les jornades de portes obertes de la fortalesa Vilars, organtizades amb motiu de la celebració del 23è Cap de Setmana Ibèric a la Fortalesa dels Vilars
10 octubre, 2023

Un any més, vam acudir a la cita amb el Cap de Setmana Ibèric a la Fortalesa Vilars d’Arbeca. Una jornada de portes obertes per donar a conèixer aquest bastió, el més important, de la cultura ibèrica al conjunt de Catalunya. 

Aquesta jornada es du a terme en el marc de la 23 edició del Cap de Setmana Ibèric a Catalunya, que té per objectiu explicar al conjunt de la població la petjada que van deixar els íbers a Catalunya.

En el decurs de la jornada, vam tenir l’oportunitat de donar a conèixer els nostres vins a un gran nombre de persones que van aprofitar aquesta jornada per visitar la fortalesa Vilars, que dona nom als nostres vins. El nostre agraïment per l’Associació Amics de Vilars, l’Ajuntament d’Arbeca i Turisme d’Arbeca per fer possible aquesta trobada i fer valdre els actius històrics i patrimonials de les nostres contrades.

Enoturisme a Vinya els Vilars

Accés botiga online Vinya els Vilars