Rebem la visita d’un grup de periodista especialitzat en viatges i rutes gastronòmiques

El passat 1 d'octubre vam rebre al celler Vinya els Vilars aquesta visita en el marc d’una iniciativa impulsada per part de la Ruta del Vi de Lleida, de la qual formen part des dels seus inicis
9 octubre, 2023

Coincidint amb la celebració de la Festa de Vi a Lleida, duta a terme al Mercat del Pla de Lleida en el marc de les Festes de la Tardor de la Capital Lleidatana, un grup de periodistes especialitzats en turisme i rutes gastronòmiques es va desplaçar fins a les Terres de Ponent per conèixer de primera ma els atractius i propostes oferts per la Ruta del Vi de Lleida de la DO Costers del Segre.

Un visita promoguda per la Ruta del Vi de Lleida

En aquest sentit, el grup de periodistes va viure i conèixer diferents experiències enoturístiques, entres altres, una visita al nostre celler. Antonio Aldomà, copropietari de Vinya els Vilars juntament amb Maria José Pérez, va fer d’amfitrió i va mostrar les nostres instal·lacions i la nostra manera de fer i entendre la viticultura al grup de periodistes. El nostre agraïment per la seva visita i l’interès mostrat en tot moment.

El grup de periodistes va aprofitar la seva estada a la nostra demarcació per visitar altres cellers integrats a la Ruta del Vi, de la qual formem part des de fa més d’una dècada, així com altres propostes i establiments vinculats amb la ruta com restaurants o punts d’interès turístics, com ara el Turó de la Seu Vella

El periodistes participants en aquesta viatge de premsa impulsat per la Ruta del Vi de Lleida van ser Mikel Larramendi , periodista de Pamplona premi Pica d’Estats amb Revista ON de Noticias de Navarra; Judit Monclús , de Descobrir, Paco Baso, de Girona Gastronómica, Hernando Reyes de Isaza, d’Altum, Jose Miguel Urtasun, de Gastro Aragón i Gabi Orte, fotògra i blogger de gastronomia (Chilindron).

Accés botiga online Vinya els Vilars