Seguim creixent a instagram, ja hem arribat als 3.000 seguidors

Milers de gràcies a totes els persones, institucions, empreses que ens seguiu a les diferents xarxes socials. Aquesta setmana hem arribat als 3.000 seguidors a instagram, sens dubte una gran fita.
10 agost, 2023
A Vinya els Vilars ens agrada molt estar presents de manera continuada a les diferents xarxes socials; especialment, a instagram, facebook i twitter (o com els senyor Elon Musk li vulgui dir). Aquests canals de comunicació ens permeten explicar-vos, d’una manera àgil i ràpida, el nostre dia a dia, els nostres projectes, la participació del celler en diferents activitats, propostes, fires, etc.

Instagram @vinyaelsvilars

Però sobretot, les xarxes socials ens permeten interactuar amb tots vosaltres. Rebre els vostres comentaris, suggeriments, crítiques, propostes… I també us podem seguir, comentar coses  i mantenir una relació amb vosaltres; ja que bona part de les persones que ens seguiu a les xarxes sou amigues i amics i el nostres vins estan als “vostres pensaments” i en moltes ocasiones a les vostres copes de vi.

3.000 seguidors a instagram (bé, al moment d’escriure ja hem pujat a 3.021. Que no pari la cosa)

Aquesta setmana estem molt contents per què hem arribat als 3.000 seguidors a instagram. Si ho comparem amb les xifres dels grans “influencers” aquesta xifra pot semblar un no res; però, per nosaltres, un petit celler de les garrigues a Arbeca és un gran èxit.

I com estem tan contents, hem preparat un sorteig d’un àpat i unes ampolles de vi –exclusiu per al compte d’instagram- per celebrar aquesta fita i agrair la vostra amistat i fidelitat.

Sou molt grans, gràcies. Ens seguim a les xarxes, però sobretot ens veiem al celler.

Us hi esperem

Salut i bon vi.