Gran acollida de l’exposició “Inspirà”

El passat 6 de juliol vam obrir, de bat a bat, les portes del nostre celler per acollir, en “olor de multituds” la presentació de l’exposició de la pintora arbequina Montse Mir Gaya
7 juliol, 2023

La sala de barriques i la zona enjardinada del nostre celler es van omplir de colors, sensacions i quadres amb motiu de la presentació de l’exposició Inspirà, la darrera creació de l’artista arbequina Montse Mir Gaya , “Marrubí” . Una original proposta pictòrica on l’artista ens mostra amb una explosió de colors la seva manera de veure i entendre la vida.

La presentació va esdevenir una veritable festa compartida amb una gran quantitat d’amics i amigues, que vam gaudir d’allò més, tant de l’exposició com de la festasa que es va muntar amb l’actuació de la Catxibanda i la proposta musical a base de violí i contrabaix –pare i fill- que vam gaudir a la nostra sala de barriques.

Una vetllada compartida, intensa, plena d’energia –fins i  tot l’aigua ens va venir a visitar-  i bons moments. Agrair la presència de totes les persones que es van donar cita al celler per gaudir de la presentació d’aquesta exposició “Inspirà” de l’arbequina “Marrubi” on també vam comptar amb el suport i presència de l’alcalde de la localitat Sergi Pelegrí

Tots els productes de Vinya els Vilars al vostre abast a la nostra botiga online