Els nostres vins Quim i Roble protagonistes al sopar del 40è aniversari de l’INEF Lleida

El dissabte 10 de juny INEF Lleida va posar el colofó a la celebració del seus quaranta anys de vida amb la celebració d'un sopar de gala a la Llotja on els vins de Vinya els Vilars van tenir un especial protagonisme
15 juny, 2023
El passat dissabte 10 de juny, les instal·lacions de la Llotja de Lleida van acollir un multitudinari sopar amb d’alumnes, professors (exalumnes, ex professors), col·laboradors… vinculats amb l’INEF Lleida amb motiu de la celebració de sopar de gala en el marc de la celebració del seu 40è aniversari. Una gran nit de festa, de compartir moments, records, experiències, on els vins de Vinya els Vilars van tenir un especial protagonisme en aquest sopar.
 
El nostre agraïment per escollir els nostres vins Quim (blanc) i Roble (negre) per maridar aquest sopar i brindar pel vostre centre educatiu.
 
Enhorabona, felicitats i per molts anys d’INEF Lleida, sou un veritable referent de la bona formació esportiva